Returnarea produselor

În conformitate cu legislația în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Clienții noștri pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. MODERN FASHION DESIGN S.R.L. nu ridică coletele trimise prin Poșta Română, de la oficiile poștale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client către MODERN FASHION DESIGN S.R.L. cade în sarcina Clientului.

Condiția acceptării returului este ca produsele să fie în aceeași stare în care au fost livrate (să nu fie deteriorate, să nu prezinte semne de purtare, să aibă toate etichetele intacte). Produsele de lenjerie intimă (ex.: chiloti, dresuri, etc) nu se pot returna sau schimba.

Datorită naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervăm dreptul să refuzăm orice produs returnat care nu poate fi revândut ca nou, întrucât poate pune în pericol sănătatea cumpărătorilor.

MODERN FASHION DESIGN S.R.L. va înapoia contravaloarea produselor comandate în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.